Hegemony rome: the rise of ceasar
Hegemony rome: the rise of ceasar

Hegemony rome: the rise of ceasar

Vanaf:5,00

Ga de strijd aan in het oude Rome! Hegemony Rome: The Rise of Caesar brengt het verleden tot leven als geen ander real-time strategie spel. Stuur je legers aan en manipuleer de vijand in een prachtig getekende simulatie in de eerste eeuw voor Christus. Brengt heel Gallië onder de heerscha


EAN
4260089415201
Merk
Kalypso
Model
HEGEMONY ROME: THE RISE OF CEASAR

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Ga de strijd aan in het oude Rome! Hegemony Rome: The Rise of Caesar brengt het verleden tot leven als geen ander real-time strategie spel. Stuur je legers aan en manipuleer de vijand in een prachtig getekende simulatie in de eerste eeuw voor Christus. Brengt heel Gallië onder de heerschappij en de Senaat van Rome. Deze game is een vervolg op de veelgeprezen game Hegemony Gold.

Deze spectaculaire game brengt je terug naar de bossen en vlakten van het oude Gallië. Het dompelt je onder in de historie. Ga de strijd aan, speel tactisch en verken een meeslepende donkere wereld. Verenig Gallische troepen en maak een einde aan de Romeinse overheersing.

Kenmerken

Hier nieuwe campagnes volgen de veroveringen van Julius Caesar zoals hij ze opschreef in Commentarii de Bello Gallico. Ontdek meer dan een miljoen vierkante meter variërend van de Middellandse Zeekust naar de oevers van Brittannië. Nieuwe, grafische engine herschept onheilspellende bossen, hoge bergen en machtige rivieren van het oude Gallië. Bouw een koninkrijk. Bouw forten, muren, bruggen om Romeinse controle te krijgen over de barbaarse hordes. Promoot je legioenen. Train je officieren, wijs gouverneurs toe, bouw steden en specialiseer je eenheden en steden. Verhonger je vijanden en bevoorraad je kampen. Speel het spel slim!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.