Heavy fire: afganistan
Heavy fire: afganistan

Heavy fire: afganistan

Vanaf:59,75

In het oorlogsspel Heavy Fire: Afghanistan ben jij een elitesoldaat in dienst van het Amerikaanse leger. In het onherbergzame land met extreme klimatologische omstandigheden word jij op missie gestuurd om de vijandelijke terroristen uit te schakelen.De helikopter levert je af op je startplek waar je


EAN
8716051057673
Merk
Msl
Model
HEAVY FIRE: AFGANISTAN

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In het oorlogsspel Heavy Fire: Afghanistan ben jij een elitesoldaat in dienst van het Amerikaanse leger. In het onherbergzame land met extreme klimatologische omstandigheden word jij op missie gestuurd om de vijandelijke terroristen uit te schakelen.

De helikopter levert je af op je startplek waar je samen met je maten de omgeving verkent. Heavy Fire: Afghanistan plaatst jou midden in de rimboe van Afghanistan. Bepakt en gewapend met de modernste wapens tuur je de horizon af op zoek naar geritsel en beweging van de Taliban. Je schiet een granaat af om ze af te schrikken en kruipt steeds dichterbij. Als blijkt dat de tegenstand te groot is, geef je de helikopter opdracht de inhoud van zijn boordkanon te legen op de opstandelingen.

Je krijgt te maken met 24 verschillende missies en beschikt over een continu actueel beeld van je ranglijst. Immers, jij wilt de beste worden. Heavy Fire: Afghanistan haalt de supersoldaat in je naar boven. Je kunt tot maximaal drie extra spelers uitnodigen jou bij te staan in de heilige strijd tegen de slechteriken.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.