Haunted manor lord of mirrors
Haunted manor lord of mirrors

Haunted manor lord of mirrors

Vanaf:8,21

Help Stan Riddle ontsnappen uit de Haunted Manor! Na gevangen te zijn genomen door de Heer van Spiegels heeft Stan heeft je hulp nodig in dit spannende zoek & vind-avontuur!In Lord Of Mirrors is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden. Je ziet bijvoorbeeld het woordje


EAN
8716051044437
Merk
Big fish
Model
HAUNTED MANOR LORD OF MIRRORS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Help Stan Riddle ontsnappen uit de Haunted Manor! Na gevangen te zijn genomen door de Heer van Spiegels heeft Stan heeft je hulp nodig in dit spannende zoek & vind-avontuur!

In Lord Of Mirrors is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden. Je ziet bijvoorbeeld het woordje 'lamp' op je lijstje staan en vervolgens moet je een lamp in de wereld proberen te vinden. Dit klinkt gemakkelijker dan het is en werkt gevaarlijk verslavend. Voor je het weet ben je tot in de kleine uurtjes het scherm aan het afspeuren naar die ene kam of tandenborstel!

Lord Of Mirrors bevat naast spannende zoek&vind-actie ook een leuke verzameling mini-games. Zo wordt het volgen van een boeiende verhaallijn en zoeken naar verborgen objecten op leuke wijze afgewisseld met interessante mini-games!

Kun jij de Lord of Mirrors verslaan en Stan weer in veiligheid brengen?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.