Harrier jump jet (fs x add-on)  (dvd-rom)
Harrier jump jet (fs x add-on)  (dvd-rom)

Harrier jump jet (fs x add-on) (dvd-rom)

Vanaf:25,00

Harrier Jump Jet is een uitbreiding voor Microsoft Flight Simulator X. Met Harrier Jump Jet wordt de beroemde Harrier GR3 (RAF) en Harrier FRS1 (RN) uit de aan je vliegsimulatie toegevoegd. Verticaal opstijgen is nog nooit zo leuk geweest!In deze realistische simulatie kan jij kennismaken met het be


EAN
0649875001455
Merk
Wilco
Model
HARRIER JUMP JET (FS X ADD-ON) (DVD-ROM)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Harrier Jump Jet is een uitbreiding voor Microsoft Flight Simulator X. Met Harrier Jump Jet wordt de beroemde Harrier GR3 (RAF) en Harrier FRS1 (RN) uit de aan je vliegsimulatie toegevoegd. Verticaal opstijgen is nog nooit zo leuk geweest!

In deze realistische simulatie kan jij kennismaken met het beroep van een militaire piloot. De Harrier Jump Jet geeft jou de kans om in realistische versies van de Harrier te vliegen. De jet met de mogelijkheid om verticaal op te stijgen is één van de meest geavanceerde vliegtuigen ooit gemaakt!

Harrier Jump Jet brengt een volledig functionele cockpit tot leven en omdat de ontwikkelaars oog voor detail hebben, ziet alles er levensecht uit. Accuratesse en logica zijn belangrijke designkeuzes geweest bij het ontwikkelen van de interface van Harrier Jump Jet!

Maak je vliegsimulatie nog completer met Harrier Jump Jet!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.