Hard truck tycoon
Hard truck tycoon

Hard truck tycoon

Vanaf:24,99

In Hard Truck Tycoon ben je de eigenaar van je eigen vrachtwagenbedrijf. Domineer de wegen en de concurrentie in Hard Truck Tycoon!Er is veel geld te verdienen in het vervoeren van goederen! Hard Truck Tycoon draait om mijlen maken en dat daarvoor moet je de beste chauffeurs inhuren. Lever overal in


EAN
7350002939383
Merk
Buka entertainment
Model
HARD TRUCK TYCOON

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In Hard Truck Tycoon ben je de eigenaar van je eigen vrachtwagenbedrijf. Domineer de wegen en de concurrentie in Hard Truck Tycoon!

Er is veel geld te verdienen in het vervoeren van goederen! Hard Truck Tycoon draait om mijlen maken en dat daarvoor moet je de beste chauffeurs inhuren. Lever overal in de Verenigde Staten en word de koning van de weg in Hard Truck Tycoon! Het kost geld om geld te verdienen! Koop nieuwe trucks om meer goederen te leveren en te groeien. Test je vermogen om de moeilijke beslissingen te nemen in realistische zakelijke omstandigheden van de onschuldige jaren 1960 tot de moordende concurrentie van tegenwoordig!

Wees je vrienden te slim af in de multiplayer modus via internet of een lokaal netwerk en ontdek wie de ultieme King of the Road is! Groter is beter in Hard Truck Tycoon en voor je het weet, heb je meer dan dertig verschillende trucks onder je leiding!

Word de koning van de weg in Hard Truck Tycoon!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.