Hard truck apocalypse
Hard truck apocalypse

Hard truck apocalypse

Vanaf:1,99

Hard Truck: Apocalypse combineert een autospel met een avonturengame. In een apocalyptische, Mad Max-achtige toekomst ben jij de laatste hoop van de mensheid in een gepantserde truck. Kun jij overleven in een wereld vol wanhoop? Een ramp vond plaats op aarde en iedereen moet speciale maskers dragen


EAN
7350002939369
Merk
Buka entertainment
Model
HARD TRUCK APOCALYPSE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Hard Truck: Apocalypse combineert een autospel met een avonturengame. In een apocalyptische, Mad Max-achtige toekomst ben jij de laatste hoop van de mensheid in een gepantserde truck. Kun jij overleven in een wereld vol wanhoop?

Een ramp vond plaats op aarde en iedereen moet speciale maskers dragen om te overleven in Hard Truck: Apocalypse. Je bestuurt een zware gepantserde truck en reist van nederzetting naar nederzetting in een zoektocht om je vader te wreken. Handel met de lokale bevolking en ga op missies om geld te verdienen en je truck steeds sterker te maken.

Op je tocht door de barre landschappen van Hard Truck: Apocalypse kom je allerlei vijanden tegen. Zo moet je het regelmatig tegen gewetenloze plunderaars opnemen met je bewapende truck. Kapotgeschoten vijanden kun je natuurlijk beroven van hun uitrusting om sneller je doel te bereiken!

Beleef een uniek avontuur in Hard Truck: Apocalypse op de pc!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.