Hard truck apocalypse - rise of clans
Hard truck apocalypse - rise of clans

Hard truck apocalypse - rise of clans

Vanaf:5,00

Hard Truck: Apocalypse - Rise of Clans is een losse uitbreiding voor Hard Truck: Apocalypse. Spelers moeten zich bij een team voegen om vechten / racen tegen andere gamers. Dit kan online of via een lokaal netwerk. Hard Truck: Apocalypse - Rise of Clans combineert een autospel met een actiegame. In


EAN
7350002939376
Merk
Buka entertainment
Model
HARD TRUCK APOCALYPSE - RISE OF CLANS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Hard Truck: Apocalypse - Rise of Clans is een losse uitbreiding voor Hard Truck: Apocalypse. Spelers moeten zich bij een team voegen om vechten / racen tegen andere gamers. Dit kan online of via een lokaal netwerk.

Hard Truck: Apocalypse - Rise of Clans combineert een autospel met een actiegame. In een apocalyptische, Mad Max-achtige toekomst ben jij de laatste hoop van de mensheid in een gepantserde truck. Kun jij overleven in een wereld vol wanhoop?

Een ramp vond plaats op aarde en iedereen moet speciale maskers dragen om te overleven in Hard Truck: Apocalypse. Je bestuurt een zware gepantserde truck en reist van nederzetting naar nederzetting in een zoektocht om je vader te wreken. Handel met de lokale bevolking en ga op missies om geld te verdienen en je truck steeds sterker te maken.

Op je tocht door de barre landschappen van Hard Truck: Apocalypse kom je allerlei vijanden tegen. Zo moet je het regelmatig tegen gewetenloze plunderaars opnemen met je bewapende truck. Kapotgeschoten vijanden kun je natuurlijk beroven van hun uitrusting om sneller je doel te bereiken!

Precies wat de fans wilden: online multiplayer!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.