Hard reset: extended edition
Hard reset: extended edition

Hard reset: extended edition

Vanaf:17,99

Het schietspel Hard Reset gaat over een futuristische strijd tussen mensen en robots. Er bestaat nog een stad waar mensen leven, Bezoar. Spelers stappen in de schoenen van veteraan majoor Fletcher en ontdekken langzaam de waarheid over de oorlog. In de enige overgebleven mensenstad Bezoar breekt ee


EAN
4260089414839
Merk
Kalypso media
Model
HARD RESET: EXTENDED EDITION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Het schietspel Hard Reset gaat over een futuristische strijd tussen mensen en robots. Er bestaat nog een stad waar mensen leven, Bezoar. Spelers stappen in de schoenen van veteraan majoor Fletcher en ontdekken langzaam de waarheid over de oorlog.

In de enige overgebleven mensenstad Bezoar breekt een conflict uit. Majoor Fletcher wordt meegesleurd in een ruzie tussen de twee grootste vijanden van de mensheid, en dan ontdekt hij dat niets is waar het op lijkt.

Hard Reset is een schietspel vol met actie. Vele objecten in de spelwereld kunnen kapot, aan vijanden is geen gebrek en je krijgt een diversiteit aan wapens voor je kiezen waar je U tegen zegt. Dit alles in een futuristsche cyberpunk setting.

Dit schietspel hanteert een meer ouderwetse benadering van het schietspelgenre. Epische eindbaasgevechten en hordes vijanden maken jouw leven een stuk lastiger. Ondertussen speelt dit spel meer als Unreal Tournament dan als Call of Duty.

Ben jij klaar voor een Hard Reset van het leven? Speel dan dit spel!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.