Happy feet pc cd rom
Happy feet pc cd rom

Happy feet pc cd rom

Vanaf:12,50

Happy Feet is een platform/adventure spel gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm van Warner Bros. Net als in de film volg je het verhaal van de jonge pinguïn Mumble die is geboren in een land vol met zingende pinguïns. Jammer genoeg kan Mumble voor geen ene meter zingen, gelukkig kan hij als ge


EAN
0031719500697
Merk
Activision
Model
HAPPY FEET PC CD ROM

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Happy Feet is een platform/adventure spel gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm van Warner Bros. Net als in de film volg je het verhaal van de jonge pinguïn Mumble die is geboren in een land vol met zingende pinguïns. Jammer genoeg kan Mumble voor geen ene meter zingen, gelukkig kan hij als geen ander tapdansen. Hij gaat opzoek naar een speciaal liedje waarmee hij het hart van Gloria kan winnen.

In het spel volg je in grote lijnen het verhaal van de film. Het spel zit vol met muziek, er wordt er flink oplos gedanst en je zult veel vrienden en vijanden tegen komen. Naast de vrolijke wijze waarop de soundtracks in het spel zijn verwerkt (die je tevens met twee spelers kunt spelen) kun je vrijwel alles doen wat een pinguïn kan, dus op je buik van een ijsberg roetsjen, duiken en zwemmen op Antarctica.

Gedurende het spel groeit Mumble van een kleine onzekere pinguïn naar een grote volwassen en vastberaden pinguïn. Zodoende speel je alle gebeurtenissen uit de film nauwkeurig na.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.