Hannah montana: the movie
Hannah montana: the movie

Hannah montana: the movie

Vanaf:24,99

Stap in het geheime dubbelleven van Miley Stewart en Hannah Montana in de videogame Hannah Montana The Movie! Dit is officiële game van de bioscoophit van 2009!Leef mee met Hannah Montana en haar leven van een rockster in Hannah Montana: The Movie. In dit verhaal leer je Miley Stewart kennen en de


EAN
8717418215743
Merk
Disney interactive studios
Model
HANNAH MONTANA: THE MOVIE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Stap in het geheime dubbelleven van Miley Stewart en Hannah Montana in de videogame Hannah Montana The Movie! Dit is officiële game van de bioscoophit van 2009!

Leef mee met Hannah Montana en haar leven van een rockster in Hannah Montana: The Movie. In dit verhaal leer je Miley Stewart kennen en de wereld die zij in Tennessee heeft achtergelaten. Breid de garderobe van Hannah en Miley uit met de outfits uit de film, en nog veel meer! Overdag ben je Miley, maar in het weekend verandert scholier Miley in de popster Hannah Montana. Dat ze fans heeft die ook bij haar op school zitten, maakt het geheel er niet makkelijker op!

Ga verder waar de film ophoudt en start opdrachten in je geboortedorp om hitsongs, concertpodia, leuke kleding en accessoires vrij te spelen. Hannah Montana: The Movie combineert de verhaallijn van de gelijknamige film met verschillende kermisachtige mini-games. Het is ook mogelijk om een virtuele optreden weg te geven, waarbij er op allerlei leuke instrumenten gespeeld kan worden!

Beleef de heerlijkste momenten uit film opnieuw in de game Hannah Montana: The Movie!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.