Hacker evolution collection
Hacker evolution collection

Hacker evolution collection

Vanaf:25,99

Hacker Evolution Collection combineert de games Hacker Evolution, The Resurrection pack en Hacker Evolution-Untold. In de game speel jij de rol van Brian Spencer, een voormalige geheim agent, gespecialiseerd in computerbeveiliging. Na een reeks serieuze incidenten – aandelenmarkten die zonder aant


EAN
5060199420527
Merk
Lace mamba
Model
HACKER EVOLUTION COLLECTION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Hacker Evolution Collection combineert de games Hacker Evolution, The Resurrection pack en Hacker Evolution-Untold. In de game speel jij de rol van Brian Spencer, een voormalige geheim agent, gespecialiseerd in computerbeveiliging. Na een reeks serieuze incidenten – aandelenmarkten die zonder aantoonbare reden crashen, een computer van de centrale bank die op hol slaat, satelliet uplinks en transoceanische glasvezelverbindingen die crashen – besluit Brian Spencer zijn hacking vaardigheden en kennis van inlichtingendienst in te zetten om uit te zoeken wie er achter deze gebeurtenissen zit.

In het eerst genoemde spel liggen de handel in aandelen, de centrale bank en diverse satellietverbindingen plat. Dat is natuurlijk een groot probleem. Het is nu jouw taak andere computers te hacken, informatie te vinden, gaten in de beveiliging te ontrafelen en geld te stelen om betere computers te kunnen kopen.

In zijn meest pure essentie is de Hacker Evolution Collection een puzzelavontuur. Het oplossen van puzzels en onderzoeken van code vergt best wat oefening! Diverse freelanceklusjes kunnen zorgen voor afwisseling.

Hacker Evolution: Untold vertelt een iets ander verhaal. Dan sta jij op het punt in het gevang te verdwijnen voor een misdaad die je niet eens begaan hebt. Het is aan jou om je eigen onschuld te bewijzen voordat je achter tralies gaat.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.