Guild wars: eye of the north
Guild wars: eye of the north

Guild wars: eye of the north

Vanaf:49,99

Guild Wars: Eye of the North is een uitbreiding op de grote online game Guild Wars, en neemt je mee naar de nog niet ontdekte gebieden van Tyria. Hier zal je de bevroren landen van de Norn, de ruïnes van Ascalon, het thuisland van de Charr, het nieuwe thuis van de gevluchte Asura en de ondergrondse


EAN
5060094443140
Merk
Ncsoft
Model
GUILD WARS: EYE OF THE NORTH

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Guild Wars: Eye of the North is een uitbreiding op de grote online game Guild Wars, en neemt je mee naar de nog niet ontdekte gebieden van Tyria. Hier zal je de bevroren landen van de Norn, de ruïnes van Ascalon, het thuisland van de Charr, het nieuwe thuis van de gevluchte Asura en de ondergrondse gewelven van de dwergen gaan ontdekken. Deze nieuwe gebeiden zit weer vol met avontuur!

Guild Wars: Eye Of The North is een grote online game. In tegenstelling tot vele andere grote online games zijn er geen abonnementskosten verbonden aan Guild Wars: Eye Of The North. Het enige wat je altijd nodig hebt om deze game te kunnen spelen, is een internetverbinding.

Om de Eye Of The North-uitbreiding van Guild Wars te kunnen spelen, heb je daarnaast het allereerste deel van Guild Wars nodig. De overige uitbreidingen zijn niet noodzakelijk, maar zullen het spel zeker completer maken.

Je krijgt in Guild Wars: Eye Of The North nieuwe missies, grote slagvelden voor meerdere spelers en natuurlijk zal je weer allerlei nieuwe voorwerpen vinden om jouw personage sterker te kunnen maken. De online wereld van Guild Wars is erg competitief ingesteld, dus maak je borst maar nat voor flink wat grote gevechten tegen draken, monster en andere spelers.

Al je memorabele prestaties, resultaten en titels uit Guild Wars, Factions, Nightfall en Eye of the North worden vastgelegd in de Hall of Monuments. Niet alleen is deze Hall of Monuments een mooie plek om over op te scheppen bij vrienden, ook heb je er wat aan bij de volgende game: Guild Wars 2. Je resultaten uit de Guild Wars-games beïnvloeden namelijk welke speciale vaardigheden je personage kan krijgen in Guild Wars 2. Hiermee kun je exclusieve titels, metgezellen (Heroes en pets), wapens, uitrustingen en miniaturen krijgen. Deze zijn elk uniek en op geen enkele andere manier te verkrijgen in Guild Wars 2.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.