Gothic 3 forsaken gods (enhanced edition) (dvd-rom)
Gothic 3 forsaken gods (enhanced edition) (dvd-rom)

Gothic 3 forsaken gods (enhanced edition) (dvd-rom)

Vanaf:10,00

Opnieuw moet jij, de naamloze held, een verscheurd land verenigen, want het gaat niet goed met Myrtana. De vrede tussen mensen en orks, die al bijzonder fragiel was, loopt voorgoed ten einde. Gorn, de nieuwe heerser van Gotha, brengt een leger bijeen en stuurt de ene na de andere golf strijdkrachten


EAN
9006113001102
Merk
Nordic games
Model
GOTHIC 3 FORSAKEN GODS (ENHANCED EDITION) (DVD-ROM)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Opnieuw moet jij, de naamloze held, een verscheurd land verenigen, want het gaat niet goed met Myrtana. De vrede tussen mensen en orks, die al bijzonder fragiel was, loopt voorgoed ten einde. Gorn, de nieuwe heerser van Gotha, brengt een leger bijeen en stuurt de ene na de andere golf strijdkrachten naar Trelis, waar de orks zich bij Thorus hebben gevoegd om voor hen te spreken. Commandant Lee, die zetelt op de troon van Rhobar II, weet niet zeker of en voor wie hij partij moet kiezen. Silden en Geldern lijden onder de schermutselingen. De inwoners vragen of Gorn gek isgeworden en of iemand hem kan stoppen. Maar er is meer... Ook jij bent niet populair op dit moment, omdat de beloofde vrede van duizend jaar een bedrieglijke droom bleek te zijn. Herwin het vertrouwen van de nederzettingen en hun leiders, ontdek de redenen achter de broeiende oorlog en verenig het twistende rijk voor eens en altijd!


  • Open spelwereld: Verken het hart van Myrtana zonder onderbrekingen of kunstmatige grenzen!

  • Een schitterende verhaallijn: Speel een spannend verhaal met hoofdmissies die slim op elkaar voortborduren vanaf de intro tot de aftiteling.

  • Vrije personageontwikkeling: Het maakt niet uit of je een magische boogschutter bent of een zwaardvechter die botten kraakt - JIJ bepaalt wat er gebeurt!

  • Diverse speciale vaardigheden voor je eigen persoonlijke speel- en vechtstijl!

  • Verdien aan handel: brouw je eigen drank, smeed je eigen wapens!

  • Verbeterde graphics met adembenemende landschappen en pittoreske rivieren!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.