Gothic 3
Gothic 3

Gothic 3

Vanaf:23,99

Na je overwinning in Gothic II arriveer je samen met je reisgenoten in het koninkrijk Myrtana voor een nieuw avontuur. De Orcs hebben het land bijna helemaal veroverd maar in het ijzige noorden en het warme zuiden blijven groepen mensen nog weerstand bieden. Aan jou de keus of je de mensheid gaat he


EAN
9006113133063
Merk
Nordic games
Model
GOTHIC 3

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Na je overwinning in Gothic II arriveer je samen met je reisgenoten in het koninkrijk Myrtana voor een nieuw avontuur. De Orcs hebben het land bijna helemaal veroverd maar in het ijzige noorden en het warme zuiden blijven groepen mensen nog weerstand bieden. Aan jou de keus of je de mensheid gaat helpen of de Orcs. Met deze belangrijke keuze begint Gothic 3!

In Gothic 3 heb je ייn duidelijk doel: de slechte Xardas vinden. Hoe je dit doet, mag je helemaal zelf bepalen. De uitgebreide dialogen kennen hier en daar wat - Duitse - grapjes. Je kunt in het spel een keuze maken tussen de rebellen en de orcs. Je moet je uiteindelijk bij ייn van deze twee groepen aansluiten, maar je bepaalt zelf wanneer, en dit is niet direct een bindende keuze, je kunt later nog van gedachte veranderen. Gothic 3 geeft de spelers dus erg veel keuzevrijheid.

In dit spel krijg je een open wereld voorgeschoteld waar jij kunt gaan en staan waar je wilt. Overal zijn missies en opdrachten te vinden en met deze opdrachten verdien jij betere wapens, bescherming en verdien je ervaringspunten. Met genoeg ervaringspunten stijg je in spelniveau, waardoor je sterker wordt en toegang krijgt tot meer aanvallen en verdedigende handelingen.

Orc of Mens? Aan jou die vraag!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.