Gods  heroes: rome rising
Gods  heroes: rome rising

Gods heroes: rome rising

Vanaf:44,99

Gods & Heroes: Rome Rising brengt het oude Rome weer tot leven in deze online game. Rome groeit tot een republiek en vijanden van Carthagus en andere streden willen hun deel in dit succes. Ondertussen lopen grote mythische wezens, zoals Minotaurs, Gorgons en Furies over het land en deze vormen een g


EAN
5060112744082
Merk
Southpeak games
Model
GODS HEROES: ROME RISING

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Gods & Heroes: Rome Rising brengt het oude Rome weer tot leven in deze online game. Rome groeit tot een republiek en vijanden van Carthagus en andere streden willen hun deel in dit succes. Ondertussen lopen grote mythische wezens, zoals Minotaurs, Gorgons en Furies over het land en deze vormen een gevaar voor het volk. Het is als speler altijd belangrijk om de goden aan je zijde te hebben, ook in PvP combat.

Combat moves kunnen aan elkaar gelinkt worden, hetgeen zal resulteren in een vloeiende combinatie van aanvallen. Dit zal een beter gevoel van vechten met zich meebrengen. In sommige gevallen zal je NPCs commando's kunnen geven om zo jouw strategische inzichten te onderstrepen.

De dramatische wereld van het oude Rome komt tot leven in deze online game. Rome groeit uit tot een republiek en heeft vijanden van Carthage tot aan Gallië. Iedereen wil delen in de rijkdommen van de republiek. Ondertussen wordt het land geplaagd door mythologische monsters. Spelers gaan op reis in een poging het rijk te beschermen. Hierbij wordt steun gezocht bij een van de Romeinse goden, hetgeen speciale krachten in het personage los kan maken.

Als je Gods and Heroes: Rome Rising met een ander spel moet vergelijken, doe dat dan met Diablo en Titan Quest. Spelers moeten hun vechttechnieken ontwikkelen, ervaringenpunten vergaren, om hun krachten te laten groeien. Je lijkt wellicht een eenzame krijger, maar kunt uiteindelijk een legioen een gehoorzame strijders aan je zijde vinden. Gods & Heroes is een episch avontuur!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.