Godfather ii
Godfather ii

Godfather ii

Vanaf:55,40

I'm gonna make you an offer you can't refuse. Die klassieke zin kennen we natuurlijk uit de Godfather films. Nu kun je zelf aan de slag met de Corleone's in de game Godfather II.In Godfather II sta jij al wat hoger in rang van La Familia. Het is jouw taak om te zorgen dat jouw familie de grote heers


EAN
5030930080860
Merk
Electronic arts
Model
GODFATHER II

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
I'm gonna make you an offer you can't refuse. Die klassieke zin kennen we natuurlijk uit de Godfather films. Nu kun je zelf aan de slag met de Corleone's in de game Godfather II.

In Godfather II sta jij al wat hoger in rang van La Familia. Het is jouw taak om te zorgen dat jouw familie de grote heersers van de stad worden. Winkeliers moeten worden uitgebuit, fabrieken van tegenstanders moeten worden opgeblazen en iedereen moet beven bij alleen maar het horen van jouw naam. En voor jou is dit puur zakelijk.

Godfather II biedt een mix van actie en strategie. Je kunt de game op straat niveau spelen, zoals Grand Theft Auto, maar ook als real-time-strategy game door verder uit te zoomen. Op dit niveau zul je strategische beslissingen over de verschillende buurten en wijken kunnen maken.

Help de Corleone's aan de macht in Godfather II. Capiche?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.