Global ops - commando libya
Global ops - commando libya

Global ops - commando libya

Vanaf:3,00

Het verhaal begint op 21 januari 1968, wanneer een B-52G-bommenwerper met thermonucleaire bommen aan boord crasht in de Arctische Zee van North Star Bay nabij Thule Airbase. De zoekgroep vindt het wrak en drie bommen, maar de vierde ontbreekt. Spring naar het heden: de beruchte Russische maffiabaa


EAN
4260089414532
Merk
Kalypso
Model
GLOBAL OPS - COMMANDO LIBYA

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Het verhaal begint op 21 januari 1968, wanneer een B-52G-bommenwerper met thermonucleaire bommen aan boord crasht in de Arctische Zee van North Star Bay nabij Thule Airbase. De zoekgroep vindt het wrak en drie bommen, maar de vierde ontbreekt.

Spring naar het heden: de beruchte Russische maffiabaas en wapenhandelaar, Yebievdenko, heeft een nieuw speeltje te koop: een atoombom. De CIA hoort van zijn plannen om het aan een Libische heerser te verkopen. De vrees is dat het bij een terroristische aanslag op de VS gewend zal zijn om de Amerikaanse betrokkenheid bij het Libische conflict te wreken.

Als onderdeel van een speciale Amerikaanse eenheid moet de speler de deal stopzetten en de bommen terughalen. De race tegen de klok is begonnen: het pad voert van Groenland via Noord-Afrika naar Libië.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.