Global agenda
Global agenda

Global agenda

Vanaf:12,83

Vanuit het as van de Derde Grote Oorlog rees de Gemeenschapswelvaart. Deze onderdrukkende wereldpolitiek heeft als doel de gehele planeet te controleren. Een paar onafhankelijke facties proberen er het beste van te maken. Alleen de beste strijders, de elite, kan zich met geavanceerd wapentuig verzet


EAN
8718144470512
Merk
Iceberg interactive
Model
GLOBAL AGENDA

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Vanuit het as van de Derde Grote Oorlog rees de Gemeenschapswelvaart. Deze onderdrukkende wereldpolitiek heeft als doel de gehele planeet te controleren. Een paar onafhankelijke facties proberen er het beste van te maken. Alleen de beste strijders, de elite, kan zich met geavanceerd wapentuig verzetten tegen de heerschappij.

Spelers van 'Global Agenda 2155' kunnen hun eigen personage samenstellen. De vooruitgang van een personage wordt volgens een RPG-systeem uitgebouwd. Wapens worden vrijgespeeld, en gevonden in het spelveld. Als speler krijg je de mogelijkheid om aan de gang te gaan met jetpacks, granaatwerpers, mijnen, kanonnen, holografische afleidingsmanoeuvres, robotten en vele andere apparaten.

In de wereld van 'Global Agenda' kunnen spelers samenwerken om missies uit te voeren of het in een speciale wedstrijdmodus op te nemen tegen andere gamers. De actie in 'Global Agenda' is snel, teamwork is belangrijk.

Wanneer je 'Global Agenda' koopt, kan je online knallen in diverse spelmodi. Sluit je vervolgens ook een abonnement af, dan gaat er een veel grotere spelwereld voor je open. Een internetverbinding is dan ook vereist om dit spel te spelen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.