Garden simulator
Garden simulator

Garden simulator

Vanaf:9,35

Garden Simulator is een game voor mensen met groene vingers. Vind jij het leuk om in de aarde te wroeten, dan is Garden Simulator de game jou!. Het is in dit spel de bedoeling dat jij de perfecte tuin aan gaat leggen.In Garden Simulator kun je tuinen met bloemen, fruit of groentes aanleggen. De tuin


EAN
5060020474422
Merk
Excalibur
Model
GARDEN SIMULATOR

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Garden Simulator is een game voor mensen met groene vingers. Vind jij het leuk om in de aarde te wroeten, dan is Garden Simulator de game jou!. Het is in dit spel de bedoeling dat jij de perfecte tuin aan gaat leggen.

In Garden Simulator kun je tuinen met bloemen, fruit of groentes aanleggen. De tuinen worden op prachtige wijze op je beeldscherm getoverd. Met meer dan veertig stukken gereedschap, talloze planten en decoratieve objecten kun jij de perfect virtuele tuin maken!

In de carrièremodus van Garden Simulator verdien je design objecten door tuinshows te winnen. Net als een echte tuin speelt het weer de flora en fauna parten. Daarnaast moet er op ongedierte als slakken, mollen en andere gevaren worden gelet. Vooral 's nachts kan het behoorlijk spoken in je tuintje!

Of je nu geld verdient in de carrièremodus of liever in alle rust een tuint maakt dankzij Garden Simulator komt iedereen tot bloei! Bij aankoop van dit product ga je ermee akkoord dat je nog gevraagd kunt worden om, voorafgaand aan het downloaden van het product, licentievoorwaarden van de leverancier van dit product te accepteren

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.