Game of thrones
Game of thrones

Game of thrones

Vanaf:29,99

Met het Game of Thrones-rollenspel worden nieuwe verhalen verteld binnen de zeven koninkrijken van Westeros. Van King's Landing tot en met The Great Wall, alle deze gebieden vind je terug in dit epische avontuur. Jij speelt hierin Mors, een lid van de Night's Watch, en Alester, een Red Priest die te


EAN
4020628998905
Merk
Focus multimedia
Model
GAME OF THRONES

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Met het Game of Thrones-rollenspel worden nieuwe verhalen verteld binnen de zeven koninkrijken van Westeros. Van King's Landing tot en met The Great Wall, alle deze gebieden vind je terug in dit epische avontuur. Jij speelt hierin Mors, een lid van de Night's Watch, en Alester, een Red Priest die terugkeert naar Westeros na lang verbannen geweest te zijn.

Game of Thrones is een rollenspel gebaseerd op de beroemde boeken van George R.R. Martin waarvan wereldwijd al 15 miljoen exemplaren verkocht zijn. Ook de televisieserie, gebaseerd op de boeken, is wereldwijd een groot succes. De schrijver van de boeken heeft meegewerkt aan het spel

De rechter hand van koning Robert Baratheon is recent overleden en de twee helden uit dit spel worden meegenomen op een queeste naar de mooiste uithoeken van Westeros. Je ontmoet onder meer koningin Cersei en Varys the Spider, beiden bekend uit de tv-serie.

In Game of Thrones bepaal je zelf wat voor een type strijders jouw helden zijn. Zoek hierbij een goede balans tussen jouw krachten en jouw zwakke punten. Bereid je voor op epische gevechten, vind en koop nieuwe wapens en kleding.

Bereid je voor op ruim dertig uur aan actie, avontuur en intrige! Een speciale mechaniek maakt het mogelijk de tijd in het spel te vertragen. Op die manier kan je gemakkelijk zoeken naar een oplossing te midden van een gevecht. Let wel, dit blijft natuurlijk Game of Thrones. Dat betekent dat jouw tong net zo scherp kan zijn als het zwaard!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.