Full spectrum warrior ten hammers pc cd rom
Full spectrum warrior ten hammers pc cd rom

Full spectrum warrior ten hammers pc cd rom

Vanaf:5,00

Het vervolg op de alom geprezen game voor tactische teamgevechten in real-time, Full Spectrum Warrior:Ten Hammers geeft de meest authentieke en realistische infanterie-ervaring die mogelijk is. Cordineer als teamleider de acties van meerdere infanterie-teams en leid ze door ruim 12 levels vol intens


EAN
4005209068130
Merk
Thq
Model
FULL SPECTRUM WARRIOR TEN HAMMERS PC CD ROM

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Het vervolg op de alom geprezen game voor tactische teamgevechten in real-time, Full Spectrum Warrior:Ten Hammers geeft de meest authentieke en realistische infanterie-ervaring die mogelijk is. Cordineer als teamleider de acties van meerdere infanterie-teams en leid ze door ruim 12 levels vol intense actie.
Gebruik als commandant authentieke gevechtstactieken in je strijd tegen de vijand met een explosief wapenarsenaal, high-tech militaire apparatuur en nieuwe bestuurbare gemechaniseerde eenheden. Nieuwe geavanceerde teamcontrols geven je een beter tactisch commando van je team terwijl je ze door talloze realistische gevechtsmissies leidt.
Met compleet nieuwe multiplayer modes ga je online en vorm je een team met een vriend in een samenwerkingsverband voor twee of je kunt man tegen man met maximaal acht gamers in uiteenlopende nieuwe gevechtsmissies of teammissies.
- Innovatieve gamebeleving:Een combinatie van intense teamgevechten en tactische actie in real-time: Full Spectrum Warrior:Ten Hammers geeft de meest authentieke en realistische infanterie-ervaring die mogelijk is.
- Nieuwe squad controls:bestuur onafhankelijk teams van verkenners en buddy's, geef orders aan het ene team en bestuur het andere, dring gebouwen binnen en plaats teams van sluipschutters.
- Geavanceerde AI:Ga de strijd aan met een actieve vijand die realistisch reageert op gevechtssituaties.
- Levelontwerp met uitbreidingsmogelijkheden:Niet-lineaire stadia hebben meerdere paden die naar doelen leiden.
- Multiplayerbeleving:Speel cooperative en adversarial (Coalitions x Opfor) online multiplayer modes.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.