Full spectrum warrior ten hammers pc cd rom
Full spectrum warrior ten hammers pc cd rom

Full spectrum warrior ten hammers pc cd rom

Vanaf:5,00

Als squadleader coördineren spelers de acties van meerdere infanterievuurploegen, die ze door verschillende vijandige omgevingen leiden. Een intuïtief besturingsschema maakt het mogelijk om squads in realtime aan te sturen terwijl spelers vijanden te slim af zijn, te slim af zijn en te slim af zij


EAN
4005209068130
Merk
Thq
Model
FULL SPECTRUM WARRIOR TEN HAMMERS PC CD ROM

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Als squadleader coördineren spelers de acties van meerdere infanterievuurploegen, die ze door verschillende vijandige omgevingen leiden. Een intuïtief besturingsschema maakt het mogelijk om squads in realtime aan te sturen terwijl spelers vijanden te slim af zijn, te slim af zijn en te slim af zijn in meer dan 12 niveaus van intense oorlogsvoering.


 


Spelers zullen authentieke slagveldtactieken gebruiken terwijl ze de vijand confronteren met een dodelijk arsenaal aan wapens, de nieuwste militaire uitrusting en nieuwe door de speler bestuurde gemechaniseerde eenheden. Met een verbeterde multiplayer-modus kunnen spelers online gaan en tegen vrienden vechten in een verscheidenheid aan nieuwe head-to-head en co-op missies op basis van doelstellingen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.