Fuel
Fuel

Fuel

Vanaf:29,99

Fuel is een racegame met een enorme open spelwereld. In een gebied van maarliefst 1400 vierkante kilometer mag je er met verschillende off-road voertuigen flink op los scheuren.In deze ultieme open-wereld racegame knal je met quads, motoren en rallywagens over verschillende uitgestrekte wegen. Je ho


EAN
5024866339826
Merk
Codemasters
Model
FUEL

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Fuel is een racegame met een enorme open spelwereld. In een gebied van maarliefst 1400 vierkante kilometer mag je er met verschillende off-road voertuigen flink op los scheuren.

In deze ultieme open-wereld racegame knal je met quads, motoren en rallywagens over verschillende uitgestrekte wegen. Je hoeft de weg natuurlijk niet te blijven volgen en kunt op elk moment een gebergte of bos in rijden voor een aantal spectaculaire en doodsverachtende stunts.

Er zitten meer dan dertig voertuigen in Fuel en in de splitscreen- en online modus is het mogelijk om tegen je vrienden te racen. Je mag zelf een parkoers uitstippelen om vervolgens je vrienden uit te dagen. Zo kun je de finishlijn bijvoorbeeld aan de rand van een afgrond plaatsen voor een onaangename verrassing aan het einde van de race.

Het uitgestrekte landschap wordt met behulp van een dynamisch weersysteem tot leven gewekt. Fuel heeft een volledige dag- en nachtcyclus, verschillende natuurelementen, zoals felle zonneschijn, stortbuien, vernietigende tornado's, zandstormen, onweersbuien, bliksem en hevige sneeuwstormen die heel wat van je incasseringsvermogen vereisen.

Vergeet die benauwde circuits en trek de wijde wereld in voor heerlijk ongedwongen race-actie met Fuel!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.