Fritz chess 9 uk (dvd-rom)
Fritz chess 9 uk (dvd-rom)

Fritz chess 9 uk (dvd-rom)

Vanaf:19,99

Mensen die zich veel bezighouden met schaken, zullen ongetwijfeld de beroemde schaakmeester Fritz kennen. Fritz is een programma, en geen mens. Voor de negende keer kunnen schaakfans en beginnende schakers het opnemen tegen Fritz in Fritz Chess 9. En Fritz is natuurlijk weer een beetje slimmer en sn


EAN
7350002934579
Merk
Chessbase
Model
FRITZ CHESS 9 UK (DVD-ROM)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Mensen die zich veel bezighouden met schaken, zullen ongetwijfeld de beroemde schaakmeester Fritz kennen. Fritz is een programma, en geen mens. Voor de negende keer kunnen schaakfans en beginnende schakers het opnemen tegen Fritz in Fritz Chess 9. En Fritz is natuurlijk weer een beetje slimmer en sneller geworden!

Fritz Chess 9 heeft een verbeterde interface waardoor je sneller toegang tot de verschillende spelmodi hebt. Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om een potje schaak tegen de computergestuurde Fritz te spelen!

Met Fritz Chess 12 helpt je nieuwe schaakvrienden te ontmoeten via PlayChess; de grootste schaakserver ter wereld. Hier ervaren dagelijks duizenden schaakfans de voordelen van een online schaakclub. Speel tegen een tegenstander van je eigen niveau en deel waardevolle tips met andere spelers. Kijk hoe de allerbesten spelen of doe mee aan één van de vele toernooitjes die om de paar minuten worden gehouden!

Stap in de wereld van het serieuze computerschaken met Fritz Chess 9 op de pc!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.