Fritz chess 11 (extra play)
Fritz chess 11 (extra play)

Fritz chess 11 (extra play)

Vanaf:29,99

Fritz fascineert de schaakwereld al jaren. Wie kent niet de partijen die dit schaakprogramma in New York speelde tegen toenmalig wereldkampioen Kasparov. En in de Bundeskunsthalle te Bonn versloeg Fritz met 4 tegen 2 wereldkampioen Kramnik. Miljoenen schaakfans volgden de strijd tussen mens en machi


EAN
5060020475603
Merk
Excalibur
Model
FRITZ CHESS 11 (EXTRA PLAY)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Fritz fascineert de schaakwereld al jaren. Wie kent niet de partijen die dit schaakprogramma in New York speelde tegen toenmalig wereldkampioen Kasparov. En in de Bundeskunsthalle te Bonn versloeg Fritz met 4 tegen 2 wereldkampioen Kramnik. Miljoenen schaakfans volgden de strijd tussen mens en machine en genoten van de absolute wereldklasse van Fritz, het beroemdste schaakprogramma ter wereld. Maar wees niet bang: FRITZ is flexibel: Hij past zich automatisch aan iedere speelsterkte aan, helpt tijdens de partij met het verklaren van zetten en bordstellingen, coacht, wijst gevaren aan en geeft de openings mogelijkheden weer. Voor clubspelers is FRITZ al geruime tijd de onontbeerlijke partner: automatische analyse van de partij, vele trainingsmodules, handicapfuncties, een database met meer dan één miljoen partijen en ontelbare professionele functies die ook Garry Kasparov al jaren gebruikt : „Ik analyseer regelmatig met FRITZ.

Heeft u al eens met een echte Grootmeester getraind? Vladimir Kramnik, Alexei Shirov en zelfs Gary Gary Kasparov wijzen u in de indrukwekkende video-grootmeesterpartijen op gemene valletjes in de opening. En wanneer u nog helemaal niet kunt schaken, leert u met de video beginnerscursus (IM Merjin van Delft) de spelregels en speelt u na een uurtje uw eerste schaakpartij op het prachtige fotorealistische 3D schaakbord. Met FRITZ kunt u een jaar lang op de drukst bezochtste schaakserver ter wereld spelen. Dagelijks ontmoet u op playchess.com vele duizenden schaakspelers uit de hele wereld en er is altijd wel wat gaande: Toernooien, openbare partijen, offi ciële kampioenschappen, grootmeestertraining, Live uitzendingen en als slagroom op de taart: ChessBase TV met internationale topspelers.

Wat is nieuw bij FRITZ 11?


  • Nieuwe, enorm verbeterde schaakengine (ongeveer 80 Elo punten sterker).

  • Actuele database met meer dan 1.000.000 schaakpartijen, vanaf het jaar 1625 tot 2007.

  • Verbeterd openingsboek.

  • Nieuwe functies voor het oefenen van het berekenen van varianten.

  • Mogelijkheid op de schaakserver om in competitieverband tactische puzzels op te lossen.

  • 3D: Het magische oog ‚leest' het bord en maakt de berekeningen van de engine zichtbaar.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.