Freak out - extreme freeride
Freak out - extreme freeride

Freak out - extreme freeride

Vanaf:1,99

De steilste hellingen, spannende stunts en gevaarlijke actie zorgen voor een uitstekende ski-ervaring. Op 2000 meter hoogte, ver weg van de bewoonde wereld, in een strijd tussen jou en de natuur. Wie rijdt de gekste baan, waar leidt de volgende sprong naar toe; snelheid, trucs of rechtop blijven - A


EAN
9006113139102
Merk
Jo wood
Model
FREAK OUT - EXTREME FREERIDE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

De steilste hellingen, spannende stunts en gevaarlijke actie zorgen voor een uitstekende ski-ervaring. Op 2000 meter hoogte, ver weg van de bewoonde wereld, in een strijd tussen jou en de natuur. Wie rijdt de gekste baan, waar leidt de volgende sprong naar toe; snelheid, trucs of rechtop blijven - Alleen degenen die bereid zijn hun eigen grenzen te verleggen, zullen de ultieme adrenalinestoot ervaren!


 


 


Voor de eerste keer krijgt de speler de kans om met zijn skiërs off-piste te gaan zonder te worden belemmerd door onrealistische barrières. Stijlvolle sprongen, geen regels, extreme snelheid, off-piste, gekke stunts - dat is binnen! Geen barrières om te voorkomen dat de speler de echte vrijheid van verse poedersneeuw voelt terwijl hij over berghellingen schreeuwt met alleen het lef om ze tegen te houden.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.