Football manager 2012
Football manager 2012

Football manager 2012

Vanaf:9,99

In Football Manager 2012 kun je de leiding nemen over alle clubs in meer dan 50 landen ter wereld, met inbegrip van alle grote divisies in Europa.Jij zit in de hot-seat. Dat betekent dat jij bepaalt wie er speelt en wie er op de bank zit, en dat je de volledige controle krijgt over tactieken, teamge


EAN
5055277015085
Merk
Sega
Model
FOOTBALL MANAGER 2012

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In Football Manager 2012 kun je de leiding nemen over alle clubs in meer dan 50 landen ter wereld, met inbegrip van alle grote divisies in Europa.

Jij zit in de hot-seat. Dat betekent dat jij bepaalt wie er speelt en wie er op de bank zit, en dat je de volledige controle krijgt over tactieken, teamgesprekken, reservespelers en instructies vanaf de zijlijn. Dit alles terwijl je de wedstrijd live volgt met de veelgeprezen 3d-wedstrijdengine, zodat JIJ het verschil kunt maken!

Als baas heb je volledige controle over teamaangelegenheden buiten het veld:

Investeer je veel geld in dure supersterren, of concentreer je je op het scouten van wonderkinderen?
Hoe benader je de training en de voorbereiding van de wedstrijden?
Word je de beste vriend van de voorzitter of haal je het onderste uit de kan bij het bestuur?
Hoe reageer je als een jonge ster problemen heeft? Bied je een schouder aan waarop hij kan uithuilen, of geef je hem een draai om zijn oren?
En hoe ga je om met lastige vragen van de media?

Dit is het moment om je strategie op de proef te stellen.

Belangrijkste nieuwe en verbeterde functies in Football Manager 2012:

Management: altijd en overal – Je kunt speelbare landen zo vaak als je wilt toevoegen en verwijderen uit opgeslagen spellen. Werk in het betreffende land aan het begin van het volgende seizoen, zodat je aan het begin van je carrière niet hoeft te beslissen welke landen speelbaar zijn.

Transfers en contracten – Aanzienlijke wijzigingen in de transfer- en contractsystemen, inclusief loyaliteitsbonussen, een betere implementatie van amateur- en jeugdcontracten, een verbeterd transfercentrum en de mogelijkheid om onderdelen van de contractonderhandelingen op slot te zetten als je geen compromis wilt sluiten. Op deze manier kun je budgetten beter beheren en kun je flexibeler omgaan met bonussen voor op geld beluste spelers of agenten.

Verbeteringen in scouting – Op basis van diverse echte scoutingrapporten is er een nieuw spelrapport ontwikkeld met elftalanalyse, tactische informatie en informatie over gescoorde goals en tegendoelpunten, naast talloze andere verbeteringen, zodat je alle benodigde informatie krijgt om je voor de aftrap en tijdens het seizoen voor te bereiden.

Verbeteringen in 3d-wedstrijden – Nieuwe animaties, een gloednieuw toeschouwerssysteem, een verbeterd weersysteem, meer stadions plus twee gloednieuwe camera's ('achter doel', 'regiecamera' en omkeerbare versies van alle andere camerahoeken), waardoor je elk aspect van de wedstrijd kunt bekijken en analyseren.

Intelligente interface – Een nieuw lay-outsysteem dat zich aanpast, zodat je meer info binnen handbereik krijgt als je een hogere schermresolutie hebt. De nieuwe interface bevat ook nieuwe filters, configureerbare kolommen, een nieuw tactiekscherm en talloze nieuwe overzichtsschermen.

Toon – Er is een totaal nieuwe dimensie toegevoegd aan teamgesprekken en conversaties met het nieuwe toonsysteem, waarmee je kunt aangeven hoe je dingen wilt zeggen. Blijf ijskoud en zeg dingen heel kalm, of smijt je koffiemok aan diggelen door dingen met passie te brengen. Je kunt kiezen uit 5 verschillende tonen, met specifieke reacties per toon.

Gloednieuwe inleiding – Deze modus staat los van het spel en helpt nieuwe spelers op weg. De modus bevat ook tips voor ervaren managers, zodat ze alles uit het spel kunnen halen, en geeft tijdens het spel zelf extra uitleg.

Naast deze belangrijke innovaties zijn er enorme verbeteringen doorgevoerd in talloze andere aspecten van het spel, zoals het mediasysteem, persconferenties, het jeugdsysteem, nieuwe generaties, de sociale netwerkopties, vriendschappelijke wedstrijden, internationaal management en nog veel meer. Meer informatie hierover volgt de komende maanden in een serie videoblogs, naast informatie over Football Manager 2012 zelf.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.