Football manager 2011
Football manager 2011

Football manager 2011

Vanaf:9,99

Ben jij de trainer of coach die Feyenoord nodig heeft om weer de top van Nederland te worden? Kan jij Twente naar het tweede kampioenschap helpen of kies je er voor om Ajax eindelijk weer aan de titel te helpen?Football Manager 2011 bevat meer nieuwe functies dan ooit, waaronder realtime contractond


EAN
5055277007721
Merk
Sega
Model
FOOTBALL MANAGER 2011

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Ben jij de trainer of coach die Feyenoord nodig heeft om weer de top van Nederland te worden? Kan jij Twente naar het tweede kampioenschap helpen of kies je er voor om Ajax eindelijk weer aan de titel te helpen?

Football Manager 2011 bevat meer nieuwe functies dan ooit, waaronder realtime contractonderhandelingen, een vernieuwd trainingssysteem en een aantal verbeteringen in de wedstrijdengine. Daarmee legt Football Manager 2011 de lat voor voetbalmanagementgames opnieuw een stuk hoger.

Voor het eerst in de geschiedenis kunnen ambitieuze managers nu realtime contractonderhandelingen met spelers voeren. En dankzij de samenwerking met talloze echte voetbalagenten weet Sports Interactive nu precies hoe deze onderhandelingen in het spel zo realistisch mogelijk kunnen worden gemaakt. Tijdens de contractbesprekingen zul je verschillende typen agenten tegenkomen; elk met een eigen persoonlijkheid, die om een andere benadering vraagt.

Dankzij de implementatie van het meest intuïtieve trainingssysteem in de geschiedenis is de trainingssectie van de serie uitgebreid met een nieuwe functie: wedstrijdvoorbereiding. Hiermee kunnen managers hun team vóór de wedstrijd laten oefenen op specifieke onderdelen. Er zijn ook meer basistrainingsschema's en veertien verschillende vaardigheden waarop de spelers zich kunnen richten.

De interactie met de spelers, de staf en het bestuur is naar een volledig nieuw niveau getild, met talloze nieuwe verzoeken van het bestuur/ondersteunend personeel en een nieuwe interactiemodule waarmee de manager privégesprekken met spelers en openbare gesprekken over spelers bij andere clubs kan voeren.

Laat zien dat jij de beste manager bent!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.