Football manager 2011
Football manager 2011

Football manager 2011

Vanaf:9,99

Football Manager™ 2011 – Nieuwe functies en verbeteringen:Contractonderhandelingen – in Football Manager 2011 wordt een nieuw live systeem voor contractonderhandelingen geïntroduceerd, met allerlei nieuwe contractclausules. Leer om te gaan met verschillende soorten agenten terwijl je een grot


EAN
5055277007721
Merk
Sega
Model
FOOTBALL MANAGER 2011

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Football Manager™ 2011 – Nieuwe functies en verbeteringen:

Contractonderhandelingen – in Football Manager 2011 wordt een nieuw live systeem voor contractonderhandelingen geïntroduceerd, met allerlei nieuwe contractclausules. Leer om te gaan met verschillende soorten agenten terwijl je een grote deal probeert te sluiten.

Vernieuwde trainingsmodule – inclusief meer basistrainingsschema's en focus op individuele trainingen waarbij spelers getraind kunnen worden in 14 verschillende vaardigheden. Bovendien is er een nieuw gebied om je voor te bereiden op een wedstrijd. Hier kan je team zich focussen op dingen die voor hen belangrijk zijn en je kunt ze er trainen in speciale tactieken als voorbereiding op een wedstrijd.

Verbeterde interactie – dankzij nieuwe opties voor verzoeken aan het bestuur en adviezen van de ondersteunende staf. Verder een nieuwe module voor spelersinteractie waarbij je privé-gesprekken kunt voeren met je spelers, met heel veel nog niet eerder vertoonde opties, waardoor de interactie een totaal nieuw niveau bereikt.

Nieuwsabonnement – uitgebreid zodat de manier waarop nieuws en emails verspreid worden nog meer gebruikersvriendelijk en compleet wordt. Talloze nieuwe nieuwtjes en een nieuwe module die speciaal ontwikkeld is om meer informatie aan de nieuwsberichten toe te kunnen voegen.

Wedstrijdscherm – De 3D weergave van een wedstrijd is enorm verbeterd, met meer dan 100 nieuwe animaties, waaronder van spelers die hun emoties tonen en die bij een doelpunt helemaal uit hun dak gaan. Verder zijn de graphics en de belichting verbeterd, zijn er nieuwe spelersmodellen, nieuwe stadions, nachtelijke wedstrijden plus nog heel veel meer. En laten we alle verbeteringen aan wat al de beste wedstrijdsimulatie op de markt is, niet vergeten.

Dynamische reputatie van de divisies – een nieuwe functie, waardoor de divisie waarin een team speelt beter wordt, naarmate de teams die eraan meedoen sterker worden en beter voetballen op internationaal niveau. Hierdoor wordt het voor meer spelers interessant om in die divisie te spelen. Bovendien is het spel nu een nog getrouwere weergave van de steeds veranderende wereld van het internationale voetbal.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.