Fly to uk  eire (fs x + fs 2004 add-on)  (dvd-rom)
Fly to uk  eire (fs x + fs 2004 add-on)  (dvd-rom)

Fly to uk eire (fs x + fs 2004 add-on) (dvd-rom)

Vanaf:43,21

Fly To UK & Eire is een uitbreiding voor Microsoft Flight Simulator X en 2004. Fly To UK & Eire geeft je een prachtige MD10 (FSX) of DC10 (FS2004) en een hele reeks van vliegtuigen die een uitgebreide collectie van Europese, Aziatische en Amerikaanse passagiersvliegtuigen vormen. Deze straalvliegtui


EAN
5055377601034
Merk
Funbox
Model
FLY TO UK EIRE (FS X + FS 2004 ADD-ON) (DVD-ROM)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Fly To UK & Eire is een uitbreiding voor Microsoft Flight Simulator X en 2004. Fly To UK & Eire geeft je een prachtige MD10 (FSX) of DC10 (FS2004) en een hele reeks van vliegtuigen die een uitgebreide collectie van Europese, Aziatische en Amerikaanse passagiersvliegtuigen vormen. Deze straalvliegtuigen kunnen gevlogen worden naar elke bestemming over de hele wereld.

Vliegen naar fantastische bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk waaronder Londen, Birmingham, Manchester en Glasgow! Hierbij zijn de belangrijkste bezienswaardigheden, zoals de Big Ben, de Theems en het London Eye natuurlijk niet vergeten. Als een toegevoegde bonus kan je ook genieten van vluchten naar Johannesburg en Dar-Es-Salaam in Tanzania!

Met Cat II en III Cat weersomstandigheden is Fly To UK & Eire een echte uitdaging voor zelfs de meest ervaren piloten! Daarnaast bevat Fly to UK & Ierland een volledige reeks van in Europa gevestigde luchtvaartmaatschappijen, waaronder British Airways, Iberia Airlines, Monarch Airways, Lufthansa, KLM Koninklijke Nederlandse Airlines en nog veel meer!

Ga op reis naar London en verder met Fly To UK & Eire!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.