Fly the tiger x (fs x + fs 2004 add-on)
Fly the tiger x (fs x + fs 2004 add-on)

Fly the tiger x (fs x + fs 2004 add-on)

Vanaf:25,00

Flight Simulator: Fly The Tiger X brengt het beroemde vliegtuig naar de vliegsimulatie van Microsoft. Met een extreem gedetailleerde replica van de Fly the world famous Northrop F-5E Tiger II is dit de meest complete uitvoering van de lichte jachtbommenwerper van Amerikaans ontwerp! Flight Simulator


EAN
7640101480634
Merk
Aerosoft
Model
FLY THE TIGER X (FS X + FS 2004 ADD-ON)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Flight Simulator: Fly The Tiger X brengt het beroemde vliegtuig naar de vliegsimulatie van Microsoft. Met een extreem gedetailleerde replica van de Fly the world famous Northrop F-5E Tiger II is dit de meest complete uitvoering van de lichte jachtbommenwerper van Amerikaans ontwerp! Flight Simulator: Fly The Tiger X werkt zowel met Flight Simulator 2004 als Flight Simulator X.

Het model is natuurgetrouw opgebouwd waarin alle kleine details van de Northrop F-5E Tiger II zijn meegenomen. De besturing en het gedrag van het vliegtuig, zowel in de lucht als op de grond, maken de spelervaring van Flight Simulator: Fly The Tiger X uiterst realistisch.

De Northrop F-5E Tiger II heeft met haar dubbele General Electric J85-GE-13 turbojet-motoren een actieradius van 1040 km en een dienstplafond van 16000m. Met een snelheid van Mach 1,6 valt niet te sollen!

Voeg een fantastisch vliegtuig aan je favoriete vliegsimulatie toe met Flight Simulator: Fly The Tiger X!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.