Flux family secrets 1 the ripple effect
Flux family secrets 1 the ripple effect

Flux family secrets 1 the ripple effect

Vanaf:8,47

Een mysterieuze familie zegt over informatie te beschikken waarmee je leven drastisch wordt veranderd! Corrigeer de fouten in je verleden in The Ripple Effect en eis je rechtmatige plaats in de Flux familie op!In The Ripple Effect is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te v


EAN
8716051043669
Merk
Big fish
Model
FLUX FAMILY SECRETS 1 THE RIPPLE EFFECT

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Een mysterieuze familie zegt over informatie te beschikken waarmee je leven drastisch wordt veranderd! Corrigeer de fouten in je verleden in The Ripple Effect en eis je rechtmatige plaats in de Flux familie op!

In The Ripple Effect is het de bedoeling om een lijstje met objecten in de spelwereld te vinden. Je ziet bijvoorbeeld het woordje 'lamp' op je lijstje staan en vervolgens moet je een lamp in de wereld proberen te vinden. Dit klinkt gemakkelijker dan het is en werkt gevaarlijk verslavend. Voor je het weet ben je tot in de kleine uurtjes het scherm aan het afspeuren naar die ene kam of tandenborstel!

The Ripple Effect bevat naast spannende zoek&vind-actie ook een leuke verzameling mini-games. Zo wordt het volgen van een boeiende verhaallijn en zoeken naar verborgen objecten op leuke wijze afgewisseld met interessante mini-games!

Ontrafel je familiegeschiedenis in The Ripple Effect!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.