Flightsim commander 9.2 (fs x add-on)
Flightsim commander 9.2 (fs x add-on)

Flightsim commander 9.2 (fs x add-on)

Vanaf:69,99

Flightsim Commander 9.2 is een professionele vluchtplanner, GPS, Moving Map en navigatiehulpmiddel voor Flight Simulator X. Til je vluchtsimulator naar een nieuwe hoogten van realisme met Flightsim Commander 9.2!Plan een vlucht professioneel met behulp van hele routes of routesegmenten in Flightsim


EAN
4015918122078
Merk
Aerosoft
Model
FLIGHTSIM COMMANDER 9.2 (FS X ADD-ON)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Flightsim Commander 9.2 is een professionele vluchtplanner, GPS, Moving Map en navigatiehulpmiddel voor Flight Simulator X. Til je vluchtsimulator naar een nieuwe hoogten van realisme met Flightsim Commander 9.2!

Plan een vlucht professioneel met behulp van hele routes of routesegmenten in Flightsim Commander 9.2 . Gebruik Noord-Atlantische Tracks, PACOTs en SID's en STAR's. Slaan uw vliegplannen op of zet ze om in verschillende formaten zoals FSX, PMDG, Radar Contact, Sqawk Box, IVAO of Leveld!

De belangrijkste nieuwe functie van Flightsim Commander 9.2 is de verbinding met Google Earth. Nu kun je de actuele positie van je vliegtuig in real-time op Google Earth bekijken of uw opgenomen vluchten met behulp van Google Earth terugzien!

Flightsim Commander 9.2 geeft je fantastische opties voor de planning van alle vluchten in Flight Simulator X. Dit handige hulpmiddel wil de serieuze bureaustoelpiloot niet missen!

Ook geschikt voor: Flight Simulater 2004

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.