Flight deck 6 (fs x + fs 2004 add-on)
Flight deck 6 (fs x + fs 2004 add-on)

Flight deck 6 (fs x + fs 2004 add-on)

Vanaf:59,99

'Flight Simulator X: Flight Deck 6' is een uitbreiding voor Flight Simulator X en 2004. Met een vliegtuig op een vliegdekschip landen, is de ultieme uitdaging in de luchtvaart! Klim in de cockpit van deze tot in de kleinste details uitgewerkte, supersnelle vliegtuigen en stel je vaardigheden als pil


EAN
9789045648705
Merk
Easy computing
Model
FLIGHT DECK 6 (FS X + FS 2004 ADD-ON)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
'Flight Simulator X: Flight Deck 6' is een uitbreiding voor Flight Simulator X en 2004. Met een vliegtuig op een vliegdekschip landen, is de ultieme uitdaging in de luchtvaart! Klim in de cockpit van deze tot in de kleinste details uitgewerkte, supersnelle vliegtuigen en stel je vaardigheden als piloot op de proef door op een varende landingsbaan te landen!

'Flight Simulator X: Flight Deck 6' bevat allerlei verbeteringen ten opzichte van de voorgaande delen. Je begint je carrière als groentje op de beroemde luchtbasis in Pensacola. Achter de knuppel van een T-34 Mentor leer je fijne kneepjes van het vak kennen!

Met meer vliegtuigen dan ooit te voren is 'Flight Simulator X: Flight Deck 6' een lekker divers pakket. Je stelt deze straaljagers behoorlijk op de proef door de moeilijkste handeling in het luchtverkeer keer op keer uit te voeren.

Kun jij de haak aan het elastiek bevestigen en veilig op het vliegdekschip landen? Ontdekt het in 'Flight Simulator X: Flight Deck 6'!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.