Fishdom 2
Fishdom 2

Fishdom 2

Vanaf:17,50

Sleep en verplaats de kleurrijke tegels om geld te verdienen en daarmee het aquarium van je dromen te ontwerpen. Gebruik je fantasie terwijl je vier unieke thema-aquariums vrijspeelt en ontwerpt.Zin om een boerderij te op te zetten, terug te reizen in de tijd naar het oude Egypte of Poseidon's konin


EAN
8715181996906
Merk
Denda
Model
FISHDOM 2

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Sleep en verplaats de kleurrijke tegels om geld te verdienen en daarmee het aquarium van je dromen te ontwerpen. Gebruik je fantasie terwijl je vier unieke thema-aquariums vrijspeelt en ontwerpt.

Zin om een boerderij te op te zetten, terug te reizen in de tijd naar het oude Egypte of Poseidon's koninkrijk opnieuw op te bouwen in je aquarium? Of misschien heb je wel zin in een leuke vakantie? Geen probleem - we hebben honderden accessoires die je kunt gebruiken. Wil je de decoraties in je aquarium verplaatsen zodat het er anders uitziet? Ga je gang en bekijk de vele aquariums om ideeën voor je ontwerpen op te doen!

Verbeter je vaardigheden bij het ontwerpen van de mooiste aquariums terwijl je geniet van je exotische vinnige vriendjes. Maak foto's van je waanzinnige virtuele onderwaterwerelden en stuur ze naar je vrienden. Deze unieke game bevat tevens "Vissiepedia" met veel leuke informatie over al je Fishdom zeewezens, prachtige wallpapers, rustgevende Fishdom muziekjes en een bonus screensaver - je krijgt alles waar je van gedroomd hebt in Fishdom 2!

Meer over het spel:  • 3 unieke aquariums: Diepzeeboerderij, Eeuwige groene oase, Poseidon's koninkrijk + 1 Bonus vakantie-aquarium

  • 120 volledig nieuwe levels + 30 unieke bonuslevels

  • Uitdagende Zoek & Vind mini-games

  • Vissiepedia - leuke feitjes over de Fishdom zeewezens

  • Rustgevende sountracks

  • Exclusieve wallpapers & bonus screensaver

  • Deel foto's van je aquariums met je vrienden

  • Volledig Nederlandstalig

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.