Fifa 2006
Fifa 2006

Fifa 2006

Vanaf:9,75

EA SPORTS FIFA 06 brengt TOTAAL VOETBAL binnen handbereik. Het is een combinatie van aanvallende gameplay, complete aanpassingsmogelijkheden, pure authenticiteit en de meeste uitgebreide manageropties ooit. Dankzij de intuïtieve gameplay beheers je iedere beweging van je spelers tot in het kleinste


EAN
8716051015765
Merk
Electronic arts
Model
FIFA 2006

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
EA SPORTS FIFA 06 brengt TOTAAL VOETBAL binnen handbereik. Het is een combinatie van aanvallende gameplay, complete aanpassingsmogelijkheden, pure authenticiteit en de meeste uitgebreide manageropties ooit. Dankzij de intuïtieve gameplay beheers je iedere beweging van je spelers tot in het kleinste detail. Passen, schieten en tackelen is eenvoudiger dan ooit en je kunt dekken, afschermen en dribbelen als een speler van wereldklasse. Iedere wedstrijd staat van de eerste tot de laatste minuut bol van de bloedstollende voetbalactie. Voel de teamspirit van je ploeg, laat de wedstrijd kantelen en zorg ervoor dat je de bovenliggende partij bent. Als een magistrale middenvelder bepaal jij de algehele tactiek, geef je het tempo aan en geef je de spelers aanwijzingen. Ondertussen voer je direct strategische beslissingen door met de tactische toetsen. Beheer het meest uitgebreide managementonderdeel ooit. Contracteer sponsors, schuim de transfermarkt af, koop spelers en bouw zo aan de perfecte ploeg. Ontdek de sterren van de toekomst of verpats de afdankertjes voor wat extra geld. Met My FIFA kun je een echte sterspeler creëren en mag je alle onderdelen van FIFA 06 aanpassen aan je eigen speelstijl en voorkeuren. FIFA 06 heeft de licenties van het grootste aantal officiële competities uit de hele wereld, met een ongekend aantal echte clubs, uitrustingen, stadions en spelers. Met FIFA 06 krijg je zoveel voetbal als je wilt, wanneer je wilt. AANVALLENDE GAMEPLAY:
Neem het op tegen je rivalen als een magistrale middenvelder, met fysiek spel en een soepele balbehandeling. De nieuwe manier van tackelen, dribbelen en afschermen geeft je de volledige controle over de bal, terwijl je met de tactische toetsen direct strategische beslissingen kunt doorvoeren. NIEUWE MANAGER ONDERDELEN:
Neem de toekomst van je club in eigen handen tijdens een vijftien jaar durende carrière. Beheer het budget van de club, stel je trainingsstaf samen, bepaal de tactiek en zoek naar de topspelers van de toekomst op de compleet vernieuwde spelersmarkt. PURE AUTHENTICITEIT:
FIFA 06 is de ultieme voetbalgame met een officiële licentie, met ruim 20 competities, 10.000 topspelers en alle gegevens van het seizoen 2005/2006. Geniet van de video's met de gouden momenten uit de hele voetbalgeschiedenis. NIEUWE FIFA LOUNGE:
Speel offline met maximaal acht spelers in de FIFA Lounge match-up. Organiseer een competitie in Match Central en strijdt tegen je vrienden om het kampioenschap. Als je klassering hoog genoeg is, krijg je speciale beloningen die je in de volgende wedstrijd net dat beslissende voordeel geven. VOLLEDIG AAN TE PASSEN:
Maak van FIFA 06 je eigen voetbalwereld. Met de nieuwe Create-A-Player kun je helemaal zelf een sterspeler creëren. Je kunt werkelijk alles aanpassen, van zijn passingkwaliteiten tot zijn uiterlijk en lichaamsbouw. Ga vervolgens een stap verder en gebruik My FIFA en de managementtools om alle onderdelen van het spel aan te passen aan je eigen speelstijl en voorkeuren. ONLINE SPELEN:
Speel online tegen maximaal twee andere spelers of doe mee aan de FIFA Interactive World Cup om het op te nemen tegen voetbalfans uit de hele wereld. Heb jij het in je om de beste te worden?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.