Fate of the world tipping point  (dvd-rom)
Fate of the world tipping point  (dvd-rom)

Fate of the world tipping point (dvd-rom)

Vanaf:5,00

Fate of the World is het vervolg op de populaire, met prijzen overladen, BBC Climate Challenge game, die bijna een miljoen mensen over de hele wereld heeft gespeeld. Als dramatische wereldstrategiegame legt Fate of the World het lot van de wereld in de handen van de speler. Fate of the World is een


EAN
5060199420596
Merk
Lace mamba
Model
FATE OF THE WORLD TIPPING POINT (DVD-ROM)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Fate of the World is het vervolg op de populaire, met prijzen overladen, BBC Climate Challenge game, die bijna een miljoen mensen over de hele wereld heeft gespeeld. Als dramatische wereldstrategiegame legt Fate of the World het lot van de wereld in de handen van de speler.

Fate of the World is een strategische simulatie die spelers laat nadenken over de toekomst van de aarde en de hulpmiddelen en hoe hun rol verbonden is aan het lot van de wereld. De game bevat een uiteenlopende reeks aan scenario's voor de komende 200 jaar, gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke en klimaatmodellen, die door de Oxford Universiteit zijn onderzocht.

Spelers moeten enerzijds de hulpbronnen van de aarde en het klimaat beschermen en tegelijkertijd de behoeften beheersen van een steeds groeiende wereldbevolking, die steeds meer voedsel, macht en leefruimte eisen. Spelers ervaren hoe moeilijk het is om de hele planeet te helpen, zonder chaos en verwoesting te veroorzaken.

Een van de meest indrukwekkende aspecten van Fate of the World is dat het ontwikkelteam Red Redemption Dr. Bishop (Dr. Who, 2000 A.D.) heeft aangesteld voor het script en Richard Jacques (Mass Effect, Alice in Wonderland) voor de muzikale compositie.

Bepaal het lot van de wereld!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.