Farming giant simulator
Farming giant simulator

Farming giant simulator

Vanaf:8,00

Zit het agrarische leven in je genen? Ben jij boer of boerin in hart en nieren? Geniet van de game Farming Giant. In de beste traditie van de veelgeprezen Giant series, krijgt de speler opnieuw een eersteklas business simulatie, gemaakt met veel details. Of het nu om landbouw of veeteelt gaat, deze


EAN
4020636114878
Merk
Uig entertainment
Model
FARMING GIANT SIMULATOR

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Zit het agrarische leven in je genen? Ben jij boer of boerin in hart en nieren? Geniet van de game Farming Giant. In de beste traditie van de veelgeprezen Giant series, krijgt de speler opnieuw een eersteklas business simulatie, gemaakt met veel details. Of het nu om landbouw of veeteelt gaat, deze game omvat alle onderdelen van de agricultuur. Met de juiste strategie en moed voor uitbereiding, zijn internationale successen gegarandeerd. Farming Giant biedt een enorme spelwereld. Een verscheidenheid aan productieprocessen en handelsmogelijkheden en verschillende spelmodi. Dit alles biedt langdurig gameplezier. Verder maakt de agrarische reus indruk met een breed scala aan management opties (van zaad tot distributie, jij neemt de beslissingen) en er is een uitgebreid wagenpark. Het leven op de boerderij is nog nooit zo interessant geweest!

Kenmerken:
- Enorme gamewereld met landbouwgebieden in heel Europa.
- Spannende scenario’s met verschillende taken.
- Vier spannende spelmodi voor langdurig plezier.
- Van teelt tot fokken, veel economische situaties zijn ingebouwd.
- Veel management mogelijkheden: van zaden tot distributie – alles kan afzonderlijk worden besloten. - Uitgebreid wagenpark met machines van gerenommeerde fabrikanten.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.