Farm quest
Farm quest

Farm quest

Vanaf:13,00

In het spel FarmQuest ben jij een boer die je eigen boerderij uit de grond gaat stampen. Met hulp van je buren teken je eerst je droomstulpje en maak je de planning voor de bouw. Je overziet het hele proces van materiaalaankoop tot het aan elkaar timmeren van de houten steunbalken voor het rieten da


EAN
8718274542479
Merk
Easy interactive
Model
FARM QUEST

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In het spel FarmQuest ben jij een boer die je eigen boerderij uit de grond gaat stampen. Met hulp van je buren teken je eerst je droomstulpje en maak je de planning voor de bouw. Je overziet het hele proces van materiaalaankoop tot het aan elkaar timmeren van de houten steunbalken voor het rieten dak. Dit is FarmQuest!

Op een dag staat het pronkstuk in FarmQuest klaar om in gebruik genomen te worden door een beestenboel aan dieren. Op de beestenmarkt koop je kippen, geiten, koeien, orka's, paarden, cavia's, krokodillen, bijen, lama's en ijsberen. Het boerenleven kan beginnen!

Het succes in FarmQuest hangt af van jouw inzet. Je moet schema's maken en je aan die strakke planning houden om je doelen te bereiken. Gebruik je creativiteit om beter te worden dan je concurrerende buren.

Ben jij klaar voor een leven als boer?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.