Farm machines championship 2014
Farm machines championship 2014

Farm machines championship 2014

Vanaf:1,00

Ben jij de snelste, gekste en meest nauwkeurige boer in deze competitie? Klim aan boord van Farm Machines Championships 2014! Deze game combineert kenmerken van de boerderij met racen. Met monsterlijke nieuwe machines, snelle concurrerende evenementen, nieuwe landschappen en terreinen. Klim achter


EAN
8718591181153
Merk
Soedesco
Model
FARM MACHINES CHAMPIONSHIP 2014

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Ben jij de snelste, gekste en meest nauwkeurige boer in deze competitie? Klim aan boord van Farm Machines Championships 2014! Deze game combineert kenmerken van de boerderij met racen. Met monsterlijke nieuwe machines, snelle concurrerende evenementen, nieuwe landschappen en terreinen. Klim achter het stuur van gigantische tractoren en oogstmachines.

Showtime! Met Farm Machines Championships 2014. Het ultieme 'boeren' is terug. Beter dan ooit. Zit in de stoel als bestuurder van de monsterlijke tractoren en oogstmachines. Er zijn meer dan 40 wedstrijden en evenementen om je vaardigheden te testen. Houd jij je apparaten in topconditie? Je kunt de boerderijmachines op 'pimpen'. Door het vervangen van versnellingsbakken, remmen en motoren. Wijzig de look van je trekker door een andere kleur verf, accessoires en stickers. De landschappen en architectuur zijn indrukwekkend. Deze zorgen voor een uitdagende sfeer in het spel. Geniet van deze game!

Kenmerken:

  • Elf dynamische race-evenementen.
  • Twaalf gloednieuwe boerderijmachines en apparatuur.
  • Robuuste en uitdagende gameplay.
  • Een uitgebreide nieuwe kaart met diverse landschappen, natuur, planten en architectuur.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.