Farm frenzy 3
Farm frenzy 3

Farm frenzy 3

Vanaf:12,99

Run vijf mooie grote boerderijen over de hele wereld en ga aan de slag met de vele dieren en de producten die ze voortbrengen in de derde game uit de succesvolle time management serie "Farm Frenzy". Geniet van de schitterende levels waarin je de gewassen laat groeien, de dieren voedt, de producten m


EAN
8715181997194
Merk
Denda
Model
FARM FRENZY 3

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Run vijf mooie grote boerderijen over de hele wereld en ga aan de slag met de vele dieren en de producten die ze voortbrengen in de derde game uit de succesvolle time management serie "Farm Frenzy". Geniet van de schitterende levels waarin je de gewassen laat groeien, de dieren voedt, de producten maakt en verzameld en de goederen produceert.

Steek je handen uit de mouwen en verdien stemmen door de mensen in vijf verschillende lande te helpen. Zorg voor meer dan 30 te gekke dieren, versla de vijf gemotiveerde tegenstanders en verbeter de boerderijen met meer upgrades dan er maïskolven in een maïsveld zijn!

Kort samengevat:  • 95 levels in vijf landen

  • 33 producten om te maken

  • 17 gebouwen en voertuigen

  • 16 trofeeën en prestaties

  • Nederlandstalige game


Classic game
N.B: Voordat je het spel aanschaft, let op het jaar van uitgave van het spel. De minimale specificaties gelden tot in dat jaar uitgegeven Windows versie. Er kan geen garantie worden gegeven, dat het spel werkt op nieuwere Windows versies die na dat jaar is uitgebracht.
Compatibiliteit CD,(HD-)DVD, BluRay of Game
Als u een CD, (HD-)DVD, BluRay of game heeft aangeschaft, controleer dan voor het openen goed de systeemeisen op de verpakking. Staa
uw systeem er niet bij? Dan kunnen wij de werking niet garanderen. Is een product niet geschikt (compatible) met uw apparatuur en u heeft het product uit de seal gehaald, dan kunt u deze niet meer retourneren.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.