Farewell to dragons
Farewell to dragons

Farewell to dragons

Vanaf:30,99

Farewell to Dragons is een klassieke actie-rpg die zich in het universum van de fantasyboeken van de beroemde Russische schrijvers Sergey Lukyanenko and Nikolay Perumov.Het verhaal van Farewell to Dragons begint in de Middel World waar het hoofdpersonage Victor de vier magische elementen krijgt gele


EAN
5060020474071
Merk
Excalibur
Model
FAREWELL TO DRAGONS

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Farewell to Dragons is een klassieke actie-rpg die zich in het universum van de fantasyboeken van de beroemde Russische schrijvers Sergey Lukyanenko and Nikolay Perumov.

Het verhaal van Farewell to Dragons begint in de Middel World waar het hoofdpersonage Victor de vier magische elementen krijgt geleerd. Hij moet samen met de jonge tovenares Telle zijn krachten onder controle krijgen om uiteindelijk een Dragon, Created of Dragon Slayer te worden!

Farewell to Dragons is een klassieke rpg waarin je met magische krachten gebaseerd op de elementen aan de slag kunt. Daarnaast zijn er totem spreuken, grote zwaarden en vuurwapens beschikbaar om flink huis te houden!

Ontmoet Telle; een mysterieuze tovenares, Loy Iver; een femme fatal van de Clan of Cat en vele andere interessante karakters. De kracht van de verschillende aanvallen worden beïnvloed door de tijd. Kies je gevechten dus altijd heel precies uit!

Beleef een prachtig Russisch verhaal in Farewell to Dragons!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.