Far cry 3 blood dragon  (dvd-rom)
Far cry 3 blood dragon  (dvd-rom)

Far cry 3 blood dragon (dvd-rom)

Vanaf:19,99

Het is 2007. De toekomst.Jij bent sergeant Rex Colt, mark IV-cybercommando. We schrijven het jaar 2007. De aarde is verwoest door een kernoorlog die in de jaren 90 uitbarstte. De strijd tussen oost en west woedt al generaties en de mensheid probeert wanhopig overeind te blijven na een decennium van


EAN
3307215712740
Merk
Ubisoft
Model
FAR CRY 3 BLOOD DRAGON (DVD-ROM)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Het is 2007. De toekomst.

Jij bent sergeant Rex Colt, mark IV-cybercommando. We schrijven het jaar 2007. De aarde is verwoest door een kernoorlog die in de jaren 90 uitbarstte. De strijd tussen oost en west woedt al generaties en de mensheid probeert wanhopig overeind te blijven na een decennium van ellende. Dan lijkt het cyborg-leger van de Verenigde Staten een manier te hebben gevonden om de oorlog te beëindigen, in de vorm van een biologisch wapen op een ver eiland. Het is jouw taak om informatie te verzamelen en erachter te komen wat er in vredesnaam aan de hand is.

Spelkenmerken

Een supergave cybershooter

Er is maar één persoon die een leger levensgevaarlijke cyborgs, gemuteerde wetenschappers, metalen haaien en bloeddorstige Blood Dragons met laserogen kan tegenhouden. Die persoon ben jij: sergeant Rex Power Colt, een mark IV-cybercommando. Zaai dood en verderf met zeven volledig aanpasbare moordinstrumenten en verken een bizar eiland dat wemelt van de slechteriken. Schakel ze uit met werpsterren, vuurwapens of blaas ze gewoon ouderwets op. Jouw gevecht. Jouw manier. Hun ellende.

Mol de bad guys, versier het meisje, red de wereld

In de rol van Sergeant Rex Colt ben je half mens, half machine en 100% bikkel. Een hypermoderne mark IV-cybercommando op zoek naar wraak. Neem het op tegen je voormalig bevelvoerder en zijn bataljon gewetenloze killer-cyborgs en zet alles op alles om ze uit te schakelen.

Ieder cliché uit het VHS-tijdperk komt voorbij

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.