Far cry - complete collection
Far cry - complete collection

Far cry - complete collection

Vanaf:35,00

Far Cry Collection geeft je twee Far Cry-games in een geweldig verzamelpakket. Met de Far Cry Collection kun je schieten op de meest prachtige locaties ter wereld!In Far Cry ben je Jack Carver, eigenaar van een zeilboot in Micronesië. Op een dag krijg je bezoek van Valerie. Zij vraagt je om naar ee


EAN
5390102519292
Merk
Ubisoft
Model
FAR CRY - COMPLETE COLLECTION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Far Cry Collection geeft je twee Far Cry-games in een geweldig verzamelpakket. Met de Far Cry Collection kun je schieten op de meest prachtige locaties ter wereld!

In Far Cry ben je Jack Carver, eigenaar van een zeilboot in Micronesië. Op een dag krijg je bezoek van Valerie. Zij vraagt je om naar een eiland te varen. Als ze bijna daar zijn wordt de boot tot zinken gebracht door een raket. Jack valt in het water en Valerie verdwijnt.

Wanneer je wakker wordt op een tropisch eiland begint een shooter die je huurlingen op een bijzonder zonnige locatie laat afknallen. Stukje bij beetje ontdek je de gruwelijke geheimen van het eiland. De zwaarbewapende huurlingen zijn nog maar het begin van het avontuur!

Far Cry 2 speelt zich af in een Afrikaans landschap met savannes en oerwouden met een oppervlakte van ongeveer 50 vierkante kilometer. Je kan zelf kiezen wat je wil doen in dit indrukwekkende landschap. Zo heeft Far Cry 2 een open einde en is de verhaallijn niet lineair!

Far Cry 2 begint met de keuze uit twaalf personen met elk een eigen achtergrond. De personages die overblijven worden de non-playable characters die je kunnen helpen. Je kunt in Far Cry 2 zelf bepalen voor welke factie je missies uitvoert en op welke manier het verhaal zich ontvouwd. Nooit eerder had een shooter zo'n open spelwereld en keuzevrijheid!

Verken de mooie kant van first-person-shooters met Far Cry Collection!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.