Fallen enchantress: legendary heroes
Fallen enchantress: legendary heroes

Fallen enchantress: legendary heroes

Vanaf:39,99

Fallen Enchantress: Legendary HeroesNa een verwoestende ramp wordt de wereld gedomineerd door dood, chaos en vernietiging. Uit de as herrijst een nieuwe beschaving. Je gaat als speler een nieuw rijk smeden in een wereld vol van krachtige magie. Machtige kampioenen en grote legers, vechten onder je v


EAN
4260089415515
Merk
Kalypso
Model
FALLEN ENCHANTRESS: LEGENDARY HEROES

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Fallen Enchantress: Legendary Heroes
Na een verwoestende ramp wordt de wereld gedomineerd door dood, chaos en vernietiging. Uit de as herrijst een nieuwe beschaving. Je gaat als speler een nieuw rijk smeden in een wereld vol van krachtige magie. Machtige kampioenen en grote legers, vechten onder je vlag, tegen verschrikkelijke wezens. Ga uitdagingen aan, herontdek verloren geheimen en breid je koninkrijk uit in de wereld van Elemental.

Gameplay:
Legandary Heroes is een uitbreiding van het bestaande, populaire Fallen Enchantress fantasy strategiespel. De wereld van Elemental heeft je hulp nodig. De Fallen Enchantress wil de fragiele beschavingen, die zijn ontstaan uit de as van de ramp, vernietigen. Gelukkig is je roem ver verspreid en zijn er helden die je gaan helpen. Deze game voegt nieuwe monsters, nieuwe kampioenen, grotere maps en nieuwe tactische battle maps toe.

Kenmerken:
- Fallen Enchantress: Legendary Heroes: Legendarische helden en kampioenen zoeken je uit, gebaseerd op de roem dat het koninkrijk heeft gegeneraliseerd.
- Spannend level systeem; je soevereinen en kampioenen evalueren door vaardigheid in helden die jij wilt dat ze worden.
- Tactische diepte; extra speciale vaardigden, spreuken en verschillende kaarten garanderen intense gevechten en urenlang speelplezier.
- Talloze monsters; de doden en vergeten wezens keren terug naar de oppervlakte van de wereld om terreur te verspreiden.
- Grote kaarten, realistische epic games; indrukwekkende graphics; prachtige beelden.
- Eigen werelden; gebruik de opgenomen gereedschappen om nieuwe uitdagingen aan te gaan, nieuwe spreuken te ontwerpen en locaties te creëren.

Ben jij de held van deze game?

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.