F.e.a.r. 3
F.e.a.r. 3

F.e.a.r. 3

Vanaf:15,20

F.E.A.R., een speciale politie-eenheid gespecialiseerd in het bestrijden van bovennatuurlijk geweld. Na twee spannende games vanuit het oogpunt van de politie beleefd te hebben, wordt in F.E.A.R. 3 het roer omgegooid. De altijd enge Alma keert in F.E.A.R. 3 terug, maar ditmaal voegen haar zonen Poi


EAN
5051888057124
Merk
Warner bros
Model
F.E.A.R. 3

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
F.E.A.R., een speciale politie-eenheid gespecialiseerd in het bestrijden van bovennatuurlijk geweld. Na twee spannende games vanuit het oogpunt van de politie beleefd te hebben, wordt in F.E.A.R. 3 het roer omgegooid.

De altijd enge Alma keert in F.E.A.R. 3 terug, maar ditmaal voegen haar zonen Point Man en Paxton Fettel iets nieuws toe. Point Man is een supersoldaat en Paxton Fettel is een soort zombie met telekinetische krachten. Dankzij de twee zonen bevat F.E.A.R. 3 een coöperatieve spelmodus. Hierbij zullen de spelers in de huid van de twee broers kruipen. Wordt het spel met één speler gespeeld, dan stapt men in de schoenen van Point Man.

Het tweetal zorgt voor flink wat actie. Niet alleen de toevoeging van een coöperatieve spelmodus is nieuw, maar ook een systeem waarbij de speler dekking kan zoeken, wordt voor het eerst in de F.E.A.R.-serie toegepast.

De F.E.A.R.-serie draait sterk om schrikeffecten. Om dit soort momenten ook in F.E.A.R. 3 te kunnen garanderen, hebben de horrorregisseur John Carpenter (Halloween, Village of the Damned) en horrorscriptschrijver Steve Niles (30 Days of Night) hun medewerking aan de game verleend. Niles schreef met het team van ontwikkelaars mee aan het script en John Carpenter zette zijn expertise in bij het ontwikkelen van de tussenfilmpjes.

F.E.A.R. laat je nekharen overeind staan!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.