F.e.a.r. 2 - project origin
F.e.a.r. 2 - project origin

F.e.a.r. 2 - project origin

Vanaf:24,99

Bereid je voor op een angstaanjagend en beklemmend avontuur met de horror-shooter F.E.A.R. 2 Project Origin!Donkere gangen, bovennatuurlijke gebeurtenissen, bloederige gevechten en gruwels uit mislukte medische experimenten; F.E.A.R. 2 is niet voor mensen met een zwakke maag. Het vervolg op F.E.A.R.


EAN
5051888001134
Merk
Warner
Model
F.E.A.R. 2 - PROJECT ORIGIN

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Bereid je voor op een angstaanjagend en beklemmend avontuur met de horror-shooter F.E.A.R. 2 Project Origin!

Donkere gangen, bovennatuurlijke gebeurtenissen, bloederige gevechten en gruwels uit mislukte medische experimenten; F.E.A.R. 2 is niet voor mensen met een zwakke maag. Het vervolg op F.E.A.R. gaat verder waar het eerste deel ophield. De bovennatuurlijke en mysterieuze Anna is nog steeds woedend om wat haar aangedaan is en dreigt met haar krachten dood en verderf te zaaien...

Oog in oog met de meest gruwelijke verschijningen


In F.E.A.R. 2 zul je echter niet meer enkel in binnenlocaties vechten maar ook buiten in de wijde omgeving van het stadje Auburn. Een steriel kantoor, een verwoeste stad, een bouwvallige basisschool; Enkele beklemmende omgevingen waarin je als speler rondloopt en oog in oog komt te staan met de meest gruwelijke verschijningen. Kruip in de huid van Michael Becket en zet je schrap voor deze immens spannende game!

F.E.A.R. 2 Project Origin Online Multiplayer


Neem het online tegen elkaar op in een aantal varianten op bekende multiplayermodi als deathmatch, Team Deathmatch, capture the flag en king of the hill. In 'Armored Front' heb je als doel met jouw team alle vijf de locaties op de map te veroveren. Elk team begint met twee locaties en zal er alles aan moeten doen om de overige drie te pakken te krijgen. In 'Blitz', een verkapte 'Capture the Flag' mode krijgt elk team twee busjes met een vreemde substantie die ze moeten verdedigen. Het team dat het vaakst de busjes van de ander heeft weten te bemachtigen wordt tot winnaar gekroond. 'Control' is een snelle multiplayer mode waarin twee teams drie vooraf bepaalde punten op de map moeten zien te veroveren en te verdedigen. 'Failsafe' is voor de echte hardcore gamers. Wordt je uitgeschakeld in deze Deathmatch game dan lig je er ook echt uit. Geen respawns dus!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.