Exorcist 3: inception of evil
Exorcist 3: inception of evil

Exorcist 3: inception of evil

Vanaf:15,42

Ontrafel een eeuwenoud kwaadaardig complot in "Exorcist 3: Inception Of Darkness"!Dit spannende zoek en vind avontuur vertelt hoe de unieke band tussen geestenbezweerder Garret Ghostfighter en zijn protegé Jacob tot stand is gekomen. Garret wordt door kolonel McGrove gevraagd om naar een archeologi


EAN
8715181992656
Merk
Denda
Model
EXORCIST 3: INCEPTION OF EVIL

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Ontrafel een eeuwenoud kwaadaardig complot in "Exorcist 3: Inception Of Darkness"!Dit spannende zoek en vind avontuur vertelt hoe de unieke band tussen geestenbezweerder Garret Ghostfighter en zijn protegé Jacob tot stand is gekomen. Garret wordt door kolonel McGrove gevraagd om naar een archeologische opgraving te komen. Nadat er een oude steen is opgegraven verdween een wetenschapper en werd het opgravingskamp getrOffen door vele onverklaarbare rampen. Tot overmaat van ramp wordt Jacob, zoon van McGrove en petekind van Garret, in het holst van de nacht ontvoerd. Er zijn boosaardige krachten aan het werk.

Kruip opnieuw in de huid van Garret Ghostfighter en verken de omgeving om zo de vermisten op te sporen. Zoek in dit spannende spel naar belangrijke voorwerpen die je kunnen helpen op je zoektocht, los pittige puzzels op en ontmasker het wezen dat verantwoordelijk is voor alle ellende. Stop het kwaad voordat het zich over het hele land verspreidt!

Meer over het spel:


- Verdrijf de kwade krachten om een kind te redden
- Onderzoek het terrein van de archeologische opgraving en vind belangrijke aanwijzingen
- Zoek naar voorwerpen die kunt gebruiken om uitdagende puzzels op te lossen
- Stop het kwaad voordat het zich over het hele land verspreidt
- Nederlandstalig spel

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.