Everquest add-on: planes of power
Everquest add-on: planes of power

Everquest add-on: planes of power

Vanaf:0,49

EverQuest: Planes Of Power is de vierde uitbreiding van de massively multiplayer online role-playing game EverQuest. Er is een portaal ontdekt in een nieuw rijk, de Planes of Power. Dit portaal zal helden helpen gerechtigheid te brengen in de wereld van Norrath en het land van het kwaad te verlossen


EAN
3307210131652
Merk
Ubisoft
Model
EVERQUEST ADD-ON: PLANES OF POWER

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
EverQuest: Planes Of Power is de vierde uitbreiding van de massively multiplayer online role-playing game EverQuest. Er is een portaal ontdekt in een nieuw rijk, de Planes of Power. Dit portaal zal helden helpen gerechtigheid te brengen in de wereld van Norrath en het land van het kwaad te verlossen.

Deze uitbreiding bevat honderden nieuwe magische items, waaronder wapens, pantser, schilden en sieraden. Er zijn ook veel nieuwe spreuken beschikbaar voor aankopen. Er zijn in totaal twintig nieuwe zones, de meeste gericht op spelers van 45+ niveau. De meeste van deze nieuwe zones hebben scripted-evenementen die de moeilijkste spelers zullen uitdagen en de nieuwe zullen helpen. Er zijn meer dan vijftig nieuwe vijanden aan het spel toegevoegd, tientallen spreuken voor verschillende personageklassen en de handelsvaardigheden / recepten zijn uitgebreid om meer interactie mogelijk te maken.

De grootste toevoeging is die van twee nieuwe planaire steden die een hub bieden voor reizen naar de verschillende delen van de wereld, evenals een grote boost voor spelersinteractie. Er is een centrale verhaallijn toegevoegd die elke zone, elk continent, elk land en elk personage onderdeel maakt van de algehele zoektocht.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.