Etherlords anthology
Etherlords anthology

Etherlords anthology

Vanaf:3,00

Etherlords Anthology combineert twee spellen uit de reeks tot één pakket. Etherlords Anthology bestaat uit Etherlords en de directe opvolger Etherlords 2. Etherlords is een tactische strategiespel. Vanuit een strategisch opzicht moeten gebieden veroverd worden, nieuwe personages aangemaakt worden


EAN
4020636117268
Merk
Uig entertainment
Model
ETHERLORDS ANTHOLOGY

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Etherlords Anthology combineert twee spellen uit de reeks tot één pakket. Etherlords Anthology bestaat uit Etherlords en de directe opvolger Etherlords 2.

Etherlords is een tactische strategiespel. Vanuit een strategisch opzicht moeten gebieden veroverd worden, nieuwe personages aangemaakt worden en gebouwen gebouwd worden. Het spel wordt echter tactisch tijdens gevechten, waarbij elke partij om de beurt aan zet is.

Elk van de 'heroes', leidinggevende personages, bezit unieke eigenschappen. Hierbij spelen niet alleen de afkomst van het personage een rol, maar ook zijn vechtstijl, persoonlijke ontwikkeling en allerlei gevormde allianties en dealtjes met andere partijen. Als speler ben je dus continu bezig jouw hero meer vorm te geven.

Elk van de spellen heeft een eigen verhaal waarin avontuur centraal staat. De keuze die je tijdens jouw missies maakt, zijn bepalend voor het verloop van de game. Je doorkruist landen, bevaart zeeën en bent continu op zoek naar meer gebieden om te veroveren.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.