Escape the museum 2
Escape the museum 2

Escape the museum 2

Vanaf:13,71

De stad is getrOffen door een zware aardbeving waarbij de vrouw en dochter van David vast zijn komen te zitten in het museum aan de andere kant van de stad. Navigeer door de beschadigde straten en onderzoek de vele prachtig getekende locaties om je doel te bereiken in Escape The Museum 2!Zorg dat Da


EAN
8715181995541
Merk
Denda
Model
ESCAPE THE MUSEUM 2

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De stad is getrOffen door een zware aardbeving waarbij de vrouw en dochter van David vast zijn komen te zitten in het museum aan de andere kant van de stad. Navigeer door de beschadigde straten en onderzoek de vele prachtig getekende locaties om je doel te bereiken in Escape The Museum 2!

Zorg dat David zijn vrouw en dochter bereikt, haal halsbrekende toeren uit en ontdek de snelste weg met behulp van een onwaarschijnlijke vreemdeling in Escape The Museum 2. David moet zijn familie zien te bereiken voordat de duisternis over de stad valt. Kun jij hem helpen?

Escape The Museum 2 bevat 100 uitdagende locaties met 30 breinbrekende puzzels. Beleef uniek zoek & vind-plezier in je zoektocht naar je familie! Escape The Museum 2 is volledig Nederlandstalig zodat iedereen er mee aan de slag kan!

Help David om zijn vrouw en dochter te vinden na een vernietigende aardbeving in Escape The Museum 2!

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.