Escape from paradise city
Escape from paradise city

Escape from paradise city

Vanaf:34,99

In Paradise City krijgt de speler van de NSA (National Security Agency) de opdracht om te infiltreren in de bendes die de stad terroriseren. Het personages waarvoor de speler kiest ontwikkelt zich naarmate het spel vordert. Als je doorgroeit tot leider van een bende is het de taak om de verschillend


EAN
8716051036685
Merk
Focus home interactive
Model
ESCAPE FROM PARADISE CITY

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
In Paradise City krijgt de speler van de NSA (National Security Agency) de opdracht om te infiltreren in de bendes die de stad terroriseren. Het personages waarvoor de speler kiest ontwikkelt zich naarmate het spel vordert. Als je doorgroeit tot leider van een bende is het de taak om de verschillende districten binnen de driedimensionale stad over te nemen. Hierbij is het belangrijk om door middel van geweld zoveel mogelijk vijandelijke bendes uit te schakelen. Tijdens je strijd tegen de bendes ontdek je dat een geheime organisatie achter de chaos in de stad zit. Het is aan de speler om deze organisatie te vernietigen.

Paradise City speelt zich af waar een unieke sfeer in verwerkt is. De game bevat drie verschillende personages waaruit de speler kan kiezen, ieder personage beschikt over zijn/haar eigen vaardigheden en profiel. In totaal zijn er meer dan 50 verschillende vaardigheden die tijdens het spelen ingezet kunnen worden. Tijdens de verschillende missies is het mogelijk om veel geld, wapens en unieke voorwerpen te vinden. Door het gebruik van meerdere cameraposities kunnen spelers de actie of van dichtbij meemaken of vanuit een strategisch perspectief zodat het overzicht niet verloren gaat.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.